top of page
VERZENDEN EN RETOURNEREN
MARIE-BELLE

 

VERZENDEN

 

Afhalen

 

Wanneer u de optie ‘afhaling bij Marie-Belle’ aanduidt, dient u ons vooraf te mailen om een afspraak te maken voor het afhaalmoment. Zo kunnen we de klanten in onze praktijk ook alle rust garanderen.

 

Verzendkosten

 

Producten worden via Bpost verzonden. De verzendkosten bedragen 5,00 EUR. 

 

Geschenkverpakking

 

Wenst u uw aankoop graag als een cadeautje te versturen? Dan kan u dit doorgeven. Wij maken er dan een mooi geschenk van.

 

RETOURNEREN

 

Wat

 

Alleen ongeopende producten in originele staat en in de originele verpakking komen voor vergoeding in aanmerking. Voorwaarde is dat u hier binnen de 24 uur melding van maakt via info@marie-belle.be en dat u het product binnen de 14 dagen retourneert.

 

Hoe

 

Vermeld de volgende gegevens bij de retourzending: Naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, ordernummer, naam rekeninghouder, (IBAN) rekeningnummer, reden retour.

 

Verkeerde bestelling

 

Mocht u (één) product(en) ontvangen dat (die) u niet had besteld, laat de verpakking dan intact. Een ongewenst product dat toch wordt gebruikt of waarvan het deksel of dop is opengemaakt, wordt beschouwd als een product dat door de klant is geaccepteerd. Het aangebroken product kan niet meer worden teruggezonden of geruild.

 

Ontevreden over het product

Wanneer de verpakking is geopend en blijkt dat het product niet aan uw verwachting voldoet, kan het product niet worden geruild. Wees dus zorgvuldig bij het plaatsen van bestellingen. Open de verpakking alleen wanneer u zeker bent.

 

Retourzending

 

Als klant bent u verantwoordelijk voor de verzendings- en verpakkingskosten van de geretourneerde producten. Marie-Belle is niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport naar Marie-Belle zoek raken.

 

Crediteren

 

Zodra het pakket in goede orde retour is ontvangen wordt het aankoopbedrag, minus de verzendkosten, gecrediteerd. De creditering zal plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Bewaar het retourbewijs totdat het aankoopbedrag gecrediteerd is.

 

Heeft u nog overige vragen?

Neem dan contact via info@marie-belle.be

 

MARIE-BELLE

Mieke Marynissen

BE0676996454

BANK BE44 7360 4411 3745

 

Geleeg 14

2861 OLV-Waver

www.marie-belle.be

info@marie-belle.be

0483/02 59 38

bottom of page